Help Angèle na watersnood!

Beste vriend, kennis en/of leerling van Angelè,

Zoals jullie wellicht vernomen hebben, heeft ook het noodweer bij Angèle voor grote problemen gezorgd. Door hulp van velen is het water inmiddels weg, maar de schade is groot. Ze woont, vier weken na de ramp, nog steeds niet thuis. Het opknappen zal de nodig tijd en kosten met zich mee gaan brengen. Daarom willen wij Angèle een hart onder de riem steken door geld in te zamelen.

UPDATE
Angèle heeft inmiddels de eerste cheque van € 1.300,65 mogen ontvangen. Bekijk hier het videoverslag van de uitreiking.

De actie gaat door! Graag willen wij € 2.000 behalen. Help jij ons mee?

Laat ook zeker je naam (en achternaam) achter. Dan kunnen wij jou vermelden op de uiteindelijke ‘cheque’. Wil je op de hoogte blijven van deze actie? Laat dan ook zeker je mailadres achter. 

We weten dat in de afgelopen periode genoeg financiële klappen bij iedereen gevallen zijn door corona of andere omstandigheden. Wellicht zijn er ook andere mensen, of jullie zelf, die hulp nodig hebben en op dit moment niks kunnen missen. Hier hebben we alle begrip voor!

Met liefdevolle groet,

Sabine en Lars

Voor vragen, mail naar vraag@helpangele.nl 

Donatieformulier

De actie is afgelopen!

Jouw donatie wordt op een tijdelijke rekening gestort van De Doos. Het bedrijf van Lars. De volledige opbrengst zal worden overgedragen aan Angèle. Sabine & Lars zullen de transactiekosten voor hun rekening nemen.