Home

Entertainment

De Doos kan diverse vormen van entertainment aanbieden. Van typetjes tot complete activiteiten voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes. De Doos werkt hiervoor samen verschillende bedrijven in de regio. Daarnaast kan De Doos acteurs of zangers leveren voor een van uw feest of producties.

Administratie

Heeft u tijdelijk een administratieve kracht nodig? Ook dan kan De Doos wat voor u betekenen. Denk hierbij aan secretariële werkzaamheden. Dit gaat altijd in overleg met u! Verder kan De Doos iets betekenen in het ontwerpen en onderhouden van websites en sociale pagina’s.

Onderwijs

De Doos heeft veel praktijkervaring binnen het basisonderwijs. Naast inhuren van een leerkracht ontwerpt De Doos formats ten behoeve van het verlagen van de administratieve last binnen het onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan een geautomatiseerd rapport format.

“The noblest art is that
of making others    happy.”

Bent u opzoek naar iets specifieks of wilt u een keer wat anders voor uw (bedrijfs)feest? Misschien kan De Doos iets voor u betekenen. Wij bieden onder andere spelarrangementen aan, maar ook vuurshows. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wat doen wij

Hieronder ziet u een selectie van het entertainment dat wij u kunnen aanbieden op locatie.  Zoekt u iets specifieks? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Toiletjuffen

Toiletjuffen Lenie & Priscilla hebben een geheel eigen blik op de wereld die ze graag met anderen delen. Ze nemen geen blad voor de mond. Gewapend met een natte lap, plumeau en poetshandschoenen zijn zij een unieke verschijning op het toilet. Of deze daadwerkelijk gereinigd worden blijft de vraag. 

Te boeken als lopende animatie of ontvangstact.

Prijsindicatie: < € 400,- excl. BTWTijdsduur: vanaf 60 minutenVrijblijvende offerte

Vuurspuwers

Bent u op zoek naar iets spectaculairs? Dan mag een vuurspuwer niet ontbreken op uw feest! Verras uw bezoekers met een ‘warm’ welkom.

Let op: Deze act is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden en locatie.

Te boeken als ontvangstact of show. Kan in combinatie met steltlopen geboekt worden. 

Prijsindicatie: > € 450,- excl. BTWTijdsduur: vanaf 45 minutenVrijblijvende offerte

Sint & Piet

Een bezoekje van Sinterklaars en/of piet geeft het sprookje extra glans. De pieten delen wat lekkers uit aan de kinderen, groot en klein. Indien gewenst staan er leuke anekdotes over de aanwezige kinderen in het grote boek.


Te boeken als huisbezoek of voor een bedrijfsfeest.

Prijsindicatie: > € 120,- excl. BTWTijdsduur: vanaf 60 minutenVrijblijvende offerte

Ballonnenclown Pablo

Met Ballonnenclown Pablo wordt ieder kinderfeest een echt festijn! Een hondje, bloem of een super cool waterpistool. Niets is te gek voor Pablo. Animatie voor groot en klein!

Prijsafhankelijk van het aantal verwachte kinderen en de tijdsduur.

Prijsindicatie: < € 200,- excl. BTWTijdsduur: vanaf 60 minutenVrijblijvende offerte

Steltloper

Maak indruk tijdens de entree van uw evenement met een van onze steltlopers. 

Te boeken als lopende animatie of in combinatie met een van de andere acts.

Foto: Het Entertainmenthuis

Prijsindicatie: > € 100,- excl. BTWTijdsduur: vanaf 60 minutenVrijblijvende offerte

Photobooth

Heeft u iets te vieren? Voor ieder evenement te boeken. Van verjaardag tot festival en van braderie tot jubileum. Onze fotobooths is dé eyecatcher op uw feest!


Prijs is incl. onbeperkt afdrukken en transport.

Prijsindicatie: > € 300,- excl. BTWTijdsduur: minimaal 5 uurVrijblijvende offerte

Nog meer…

Naast diverse acts kunnen wij u nog meer bieden. Wij hebben een kleine selectie voor u gemaakt:

E-ticket systeem

Wilt u uw tickets een professionelere uitstraling geven? Dat kan met het systeem van De Doos! U betaalt alleen voor het gebruik. Geen abonnementskosten! 

Te leveren met een gepersonaliseerde tickets.

Wie is de Vos?

Binnen één weekend ervaar je hoe het is om mee te doen aan het populaire televisieprogramma Wie is de Mol?. Aan alles is gedacht: spanning, list en bedrog. Maar de echte hoogtepunten zijn natuurlijk de tests en executies. Durf jij het aan?
  

Greenscreen

Wilt u uw tickets een professionelere uitstraling geven? Dat kan met het systeem van De Doos! U betaalt alleen voor het gebruik. Geen abonnementskosten! 

Te leveren met een gepersonaliseerde tickets.

Ons verhaal

Waar het allemaal mee begon

In 2017 startte Lars Boxelaar met het organiseren van spelweekenden gebasseerd op het populaire televisieprogramma Wie is de Mol? Inmiddels is Wie is de Vos? uitgegroeid als een van de grootste producten van De Doos in samenwerking met Pakkie An. Naast Wie is de Vos? organiseert De Doos diverse activiteiten voor bedrijven en particulieren.

Lees meer over ons…

Ervaringen

Don’t take our word for it – here’s what our clients say:

De Doos heeft mijn website ontworpen. Lars luisterde nauw naar mijn wensen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. 

Erica Delvos

Erica Delvos – woorddienstbegeleiding

Met behulp van de onderwijservaring die Lars heeft en zijn kennis op het gebied van Microsoft Excel heeft hij ons schoolrapport naar een hoger niveau gebracht. 

Nancy Bonnie

Basisschool Loedoes

De Doos is een fijne partner in entertainment. Lars denkt met je mee en probeert zich in te leven in de wensen van de klant, om een zo sfeervol mogelijk resultaat te kunnen bereiken.

Wesley Mölenberg

Het Entertainmenthuis

Ons team

Het team bestaat vooralsnog uit Lars Boxelaar. Hij werkt veel samen met partners waarmee hij diverse activiteiten organiseert.

Lars Boxelaar

Eigenaar

In februari 2019 richtte Lars De Doos op. Lars is creatief en veelzijdig. Naast entertainment heeft Lars veel te bieden in het onderwijs of administratieve dienstverlening.

Vraagje?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Geen probleem!
Stuur ons een berichtje via onderstaande kanalen.

Adres:

Ardennenstraat 2 6137 LN Sittard

Telefoon:

+31 (0)6 42 95 05 47

Join us:

De Doos mocht al werken voor: