Welkom in De Doos!

Haal eruit wat erin zit

Webdesign

Op zoek naar een kwalitatief goede website voor een laag budget. Neem gerust een kijkje in ons portfolio. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Entertainment

Wij bieden diverse vormen van entertainment. Van typetjes tot activiteiten voor bedrijfsuitjes of verjaardagen. Maar denk ook aan seizoensentertainment.

Ticketsyteem

Wilt u online tickets gaan verkopen. De Doos is uw ideale partner. Geen abonnementskosten. U betaalt slechts per verkocht ticket!

“The noblest art is that of making others happy!”

Wat doen wij?

Een kleine selectie van ons portfolio

Ballonnenclown Pablo

Met Ballonnenclown Pablo wordt ieder kinderfeest een echt festijn! Een hondje, bloem of een supercool waterpistool! Niets is te gek voor Pablo. Animatie voor groot en klein.

Kan gecombineerd worden met steltlopen. Te boeken als losse act. Prijs afhankelijk van het aantal kinderen.

Piet op bezoek!

Een bezoekje van Piet geeft het sprookje extra glans. De Pieten delen wat lekkers uit aan de kinderen, groot en klein. Indien gewenst staan er leuke anekdotes vermeld in het grote boek van Sinterklaas over de aanwezige kinderen.

Te boeken als huisbezoek of bedrijfsfeest. 

Toiletjuffrouw

Toiletjuf Lenie heeft een geheel eigen kijk op de wereld die ze graag met anderen wil delen. Ze neemt dan ook geen blad voor de mond. Gewapend met een plumeau en poetshandschoenen is ze een unieke verschijning op het toilet. Of er daadwerkelijk gereinigd wordt is maar de vraag.

Vuurspuwers

Bent u op zoek naar iets spectaculairs voor uw feest of evenement? Dan mag een vuurspuwer zeker niet ontbreken! Verras uw bezoekers met een ‘warm’ welkom!

Let op: Deze act is zeer afhankelijk van de weersomstandigheden en de locatie.

Steltloper

Maak indruk tijdens uw evenement met een van onze steltlopers. Een act van hoge hoogte mag niet ontbreken op uw feest of evenement. 

Te boeken als lopende animatie of entreeact. Kan gecombineerd worden met vuurspuwen of ballonvouwen.

PhotoBooth

Heeft u iets te vieren? Van verjaardag tot festival en van bedrijfsfeest tot het promoten van uw bedrijf op een beurs. Een PhotoBooth is de eyecatcher!

Prijs is inclusief transport en onbeperkt afdrukken. Check de voorwaarden van onze partner.

Greenscreen

Laat uw bezoekers op een bijzondere manier fotograferen met een van onze karakters. Geef u bezoekers een uniek aandenken mee. 

Indien gewenst drukken wij uw logo af op de foto.

Wie is de Vos?

Een spel gebaseerd op het populaire televisieprogramma Wie is de Mol? Ga opzoek naar de saboteur. Ontmasker jij de Vos?

Entertainment op maat

Bent u op zoek naar iets specifieks? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we samen uw wensen en bekijken we de mogelijkheden. De Doos werkt samen met diverse partners. Deze samenwerking maakt het mogelijk om een breed aanbod aan entertainment te bieden in de regio.

Portfolio

Een kleine selectie van ons portfolio

Fun-FotoBooth.nl

FunFotoBooth verhuurt fotoboots's door heel Nederland. De Doos heeft voor hen een website ontworpen met een online reserveringssysteem.

iv-ro.nl

IVRO is een installatiebedrijf gespecialiseerd in beveiligingstechniek. De website geeft een korte weergave van alle diensten die IVRO levert.

Delvos.nl

Erica Delvos | Afscheid & Uitvaart staat geheel in het teken van de dood en alles wat daar bij komt kijken. Een rustige uitstraling in het design was de grootste wens van Erica.

Uw eigen site

Door gebruik te maken van vaste templates kan uw site al binnen 48 uur operationeel zijn. Ondanks dat wij werken met templates kunt u toch uw persoonlijke touch geven aan uw site. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Heeft u nog geen domeinnaam? De Doos regelt graag de webhosting van uw domein.

De Doos mocht al werken voor:

Online Ticketsysteem

Geen abonnement noodzakelijk

Waarom een Ticketsysteem?

Geen abonnement

U hoeft geen abonnement af te sluiten bij De Doos. Daarnaast zijn er geen verborgen kosten. U betaalt slecht per verkocht ticket! Nu cure, No pay!

Toegangscontrole

Maak van ieder Android-toestel een ticketscanner. Door middel van een gratis en gebruiksvriendelijke app controleert u gemakkelijk de authenticiteit van de tickets.

Professionele uitstraling

Tickets van De Doos hebben een professionele uitstraling naar uw gasten. Het ticket kan naar eigen wensen worden opgemaakt.

Direct betaald

Uw gasten betalen direct en veilig via bekende betaalmethodes als iDeal, Bancontact, CreditCard, Sofort en Apple Pay!

Verhoog uw omzet

Met een online ticketsysteem verhoogt uw omzet en bereikbaarheid van uw evenement.

Facebookkoppeling

Integreer het ticketsysteem eenvoudig en snel in uw Facebookpagina of evenement. Op deze manier kunt uw bezoekers gemakkelijk tickets bestellen.

Donaties

Verkoopt uw tickets voor een goed doel of vereniging. Vraag uw bezoekers om een klein bedrag te doneren.

Kortingcodes

Wilt u werken met kortingcodes? Dat is geen enkel probleem. Geef bijvoorbeeld uw relatie gratis toegang tot uw evenement.

Rapportage

Ontvang desgewenst iedere dag een overzicht van het aantal verkochte tickets in uw mailbox. Daarnaast kunt u via een dashboard mee kijken met de verkopen.

50 +
Verkochte tickets

Uw eigen ticketsysteem

Bent u benieuwd hoe het ticketsysteem voor uw bedrijf er uit ziet? Vraag geheel vrijblijvend een DEMO-versie van ons systeem aan! Dan gaan wij voor u aan de slag.

Over ons

Het gezicht achter De Doos

Lars Boxelaar

Entertainment kruipt bij Lars door de aderen. Al op jonge leeftijd begon hij met acteren. Daar is hij nooit mee gestopt. Uiteindelijk besloot hij in 2019 een bedrijf te starten. Door het grote netwerk dat Lars heeft kan hij een breed scale aan entertainment bieden. Mede hierdoor is De Doos uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf in de Entertainment en daarbuiten. 

Ervaringen

Don't take our word for it, here's what our clients say:

Het Entertainmenthuis

De Doos is een fijne partner in de entertainment. Lars denkt met je mee en probeert zich in te leven in de wensen van de klant, om een zo sfeervol resultaat te bereiken.

Wesley Mölenberg

IKC Loedoes

Met behulp van de onderwijservaring die Lars heeft en zijn kennis op het gebied van Microsoft Excel, heeft Lars ons schoolrapport naar een hoger niveau gebracht.

Nancy Bonnie

Erica Delvos | Afscheid & Uitvaart

De Doos heeft mij site herontwikkeld naar de huidige staat. Lars luistert nauw naar je wensen en past daar het ontwerp op aan. Ik ben ontzettend blij met het resultaat.

Erica Delvos

Contact

info@de-doos.nl

+31 (0)6 42 95 05 47

de-doos.nl

Contactformulier