Online Ticketsysteem

Waarom?
Met een online ticketsysteem straalt u meer professionaliteit uit naar uw bezoekers. Daarnaast betalen uw bezoekers veilig online via hun vertrouwde bankomgeving met iDeal of een van de andere betaalmethodes. Doordat De Doos u werk uit handen neemt, heeft u tijd over.

E-ticket
Speciale wensen? Geen probleem, wij ontwerpen graag een E-ticket speciaal voor uw evenement.

Hoe werkt het?
Uw bezoekers bestellen online een e-ticket voor een van uw evenementen. De Doos Entertainment & more verzorgt het gehele bestel- en betaalproces. Desgewenst kunnen wij ook in de toegangscontrole faciliteren. Nadat de betaling is voldaan ontvangt de bezoeker de e-tickets automatisch in de mailbox.

Op de dag van het evenement staan uw of onze mensen klaar om de toegangscontrole uit te voeren. Dit kan eenvoudig met een Android telefoon, door de gratis beschikbaar gestelde app. U scant simpelweg de barcode van de tickets met een telefoon. Een actieve internet verbinding is niet noodzakelijk. Verkoopt u meer dan 250 tickets? Dan ontvangt u van ons voldoende scanapparatuur in bruikleen.

Scan applicatie
Scan eenvoudig uw e-tickets.

Voordelen
Door gebruik te maken van een online ticketsysteem biedt u als vereniging diverse voordelen:

 • Het geld wordt direct geïncasseerd. Dit voorkomt dat reserveringen last minute worden geannuleerd. 
 • De tickets hebben een professionele uitstraling. Bovendien is het mogelijk sponsors, met logo, te vermelden op uw tickets.
 • U kunt gemakkelijk een toegangscontrole uitvoeren. Bovendien heeft u een actueel overzicht van uw bezoekers.
 • U ontvangt een dagelijks rapport van de verkochte tickets. Zo bent u altijd op de hoogte van de verkopen.
 • De administratieve last wordt verlaagd, doordat u het reserveringsproces uit handen geeft. 
 • Wanneer u een evenement voor een stichting of vereniging organiseert is het mogelijk een donatie button toe te voegen. Gemiddeld wordt er € 0,25 per transactie gedoneerd.
 • U kunt het ticketsysteem koppelen aan uw website of facebookpagina.
 • U kunt betalingen ontvangen vanaf Nederlandse, Belgische en Duitse betaalrekeningen. 
 • Het is mogelijk kortingscodes uit te delen aan bezoekers die recht hebben op vrijkaarten. Of andere acties
 • Naast tickets is het ook mogelijk om merchandise te verkopen.
 • Tot slot is het mogelijk om uw bezoekers achteraf te mailen. Dit kan om hen bijvoorbeeld te bedanken of uit te nodigen voor een nieuwe productie.

Voorbeeld | DEMO-systeem
Om u een duidelijk beeld te geven van het systeem hebben wij een DEMO-systeem gecreëerd. Gebruik de kortingscode: GRATIS om het bestelproces volledig te doorlopen. Let op de code is hoofdlettergevoelig. Klik op onderstaande button op de DEMO-versie te bekijken:

Bestelpagina
Aanvullende producten zoals consumptie en programmaboekjes kunnen worden toegevoegd.

Wat kost het?
De kosten zijn nooit hoger dan € 1,00* per verkocht ticket. No cure, No pay! Afhankelijk van het aantal verkochte tickets betaalt u tussen de € 0,63 en € 1,00 servicekosten per verkocht ticket. Naarmate u meer tickets verkoopt dalen de servicekosten per ticket.

*Prijzen zijn incl. 21% BTW

Bevestiging per e-mail
De bezoeker kan de E-tickets altijd opnieuw ophalen uit de database.

Gratis DEMO?
Benieuwd hoe een ticketsysteem voor uw evenement uitziet? Vraag gratis en geheel vrijblijvend een DEMO aan. Dan gaan wij voor u aan de slag!